Nieuws


OSB Keurmerk
OSB keurmerk uitgereikt uit handen van OSB directeur Rob Bongenaar.

osb keurmerk

Meer info

osb keurmerk

Onderhoud


Koffiemachines

Voor onze vaste klanten hebben wij deze extra service. Inmiddels hebben wij diverse klanten waarbij wij de koffiemachines reinigen en onderhouden. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat de voorraad van alle ingrediënten aangevuld blijft. Kortom uw en uw medewerkers hebben altijd een schone automaat en voldoende ingrediënten, zodat u nergens omkijken meer na heeft. Samen met u bespreken wij de frequentie en komen dan met een op maat gemaakt voorstel.


Tapijtreiniging

Deze dienst is met name voor onze vaste klanten waar wij ook de schoonmaak voor doen. Het is een extra service van ons die met goede apparatuur wordt uigevoerd. Samen met u nemen wij de situatie ter plekke met u door en komen dan met een op maat gemaakt voorstel.


Hogedruk reiniging

Mutsaars Schoonmaakbedrijf komt met degelijke apparatuur naar de werkplek en komt daar met goed getrainde medewerkers de werkzaamheden verrichten en laten alles natuurlijk ook weer netjes achter. Hoge druk reiniging van o.a. terrassen, steigers, galerijen etc. Samen met u nemen wij de situatie ter plekke met u door en komen dan met een op maat gemaakt voorstel. Deze dienst is zowel voor bedrijven als voor particulieren.


Reinigen gevelbeplating en naamborden

Wij kunnen op elke hoogte gevelbeplating en naamborden reinigen. Wij zijn in het bezit van een hoogwerker, steigers en ladders. Uiteraard beschikken wij over de juiste schoonmaakmiddelen. Wij hebben in het verleden ook al duivenwering boven naamborden geplaatst na het reinigen, om extra vervuiling te voorkomen. Kortom wij zijn altijd op zoek naar een passende oplossing voor de klant. Samen met u nemen wij de situatie ter plekke met u door en komen dan met een op maat gemaakt voorstel


Bouwopleveringen

Onze gebruikelijke werkzaamheden zijn ramenbewassing en de ramen schoonmaken van verf en bouwresten, reinigen van sainitair en cementsluier verwijderen, vloeren vegen, deuren en plinten afnemen, vensterbanken afnemen etc. Alles is bespreekbaar en veelal hebben wij de oplossing. Wij hebben veel materiaal voor handen, dus ook op hoogte werkzaamheden verrichten is geen enkel probleem voor ons. Denk hierbij aan grote en hoge loodsen maar ook woonhuizen opleveren is geen enkel probleem. Samen met u nemen wij de situatie ter plekke met u door en komen dan met een op maat gemaakt voorstel.  1. Vies gebouw dat schoongemaakt wordt d.m.v. hogedruk reiniging

  2. Hogedruk reiniging van dichtbij