Nieuws


OSB Keurmerk
OSB keurmerk uitgereikt uit handen van OSB directeur Rob Bongenaar.

osb keurmerk

Meer info


Bedrijfsgegevens


  • Mutsaars Schoonmaakbedrijf
  • Heermanszwet 74
  • 1435 CD, Rijsenhout
  • 0297-328474

  • BTW:  NL808818636B01
  • KvK:  34077901
  • OSB:  7252

  • ABN:  NL18ABNA0462550168
osb keurmerk

Het Bedrijf


Ons bedrijf is opgericht begin 1992 als eenmanszaak voor glasbewassing en schoonmaak. Al snel werden familie en vrienden ingeschakeld om ons bedrijf uit te breiden.

Sinds 1998 zijn wij een VOF en werken wij als eigenaren hard mee om ons bedrijf te optimaliseren en uit te breiden. Inmiddels hebben wij 18 medewerk(st)ers, zowel full time als part time.

Wij werken vanuit huis, zodat wij bijna 24 uur per dag bereikbaar zijn en tevens kostenbesparend. Wij maken dan ook de afspraken bij de klant, zodat wij direct de situatie ter plekke kunnen aanschouwen en een passende oplossing met de klant kunnen bespreken.

Wij zijn zeer flexibel, omdat wij als eigenaren ook meewerken en ten alle tijde kunnen bijspringen om dingen snel en efficiënt op te lossen of uit te voeren. Wij hebben zelf bij al onze klanten gewerkt, zodat wij bij elke klant exact weten wat de klant wil en wat er moet gebeuren. Ons klantenbestand is zeer regionaal, zodat wij een goed overzicht houden wat er waar gebeurt.

Wij zijn in het bezit van een eigen hoogwerker,zodat wij nog meer klanten van dienst kunnen zijn. Niet alleen met glasbewassing op hoogte maar bijvoorbeeld ook voor het reinigen van gevelbeplating en naamborden.

Onze bedrijfsdoelstelling is simpel en efficiënt. Wij willen ons onderscheiden van onze collega bedrijven door nauwgezet de gemaakte afspraken na te komen en vooral ook door kwaliteit en service te leveren.

Bij ons zijn de lijnen kort. Sandra zorgt voor de afdeling schoonmaak/administratie en Mathy regelt de overige zaken. De klant heeft dus op de werkvloer te maken met onze werknemers en hun direct leidinggevende. Dus geen voormannen/vrouwen of managers.