Nieuws


OSB Keurmerk
OSB keurmerk uitgereikt uit handen van OSB directeur Rob Bongenaar.

osb keurmerk

Meer info

osb keurmerk

Hoogwerker


Door steeds grotere beperkingen voor het gebruik van ladders met glasbewassing is gezocht naar alternatieven.

Dit is onder andere telescoop ramenbewassing en de hoogwerkermethode. Wij kunnen u alle manieren van glasbewassing aanbieden met eigen middelen en gecertificeerde medewerkers! Ramenbewassing met gebruik van ladders is toegestaan tot maximaal 10 meter hoogte.

Bij telescoop ramenbewassing wordt gebruik gemaakt van de eigenschap van puur water verkregen door osmose. Wanneer puur water over een oppervlak vloeit lossen alle mogelijke vervuilingen op en laat een streep- en vlekkeloos oppervlak na. Dit alles uiteraard bij gedegen sproeien (10 bar), mechanisch borstelen en nasproeien. Toegestane werkhoogte 13,5 meter met een maximum van 100 m² per gebouw.

Met de hoogwerkermethode kunnen wij traditioneel ramenbewassen tot een hoogte van 24 meter! Onze medewerkers zijn hiervoor gecertificeerd en kunnen uiteraard allerlei schoonmaakwerkzaamheden op hoogte voor u verzorgen. Bijvoorbeeld het reinigen van damwand, gevelbeplating en reclameborden.

Wij hebben al vele jaren ervaring met het werken van een hoogwerker en sinds enkele jaren hebben wij een hoogwerker in eigen beheer als één van de weinigen in de regio. Dit betekend dat wij zeer scherpe prijzen kunnen hanteren!

Voor een offerte op maat of demonstratie kunt u te allen tijde contact opnemen met Mathy Mutsaars, telefonisch bereikbaar op:
06-54388499  1. Hoogwerker 1

  2. Hoogwerker 2

  3. Hoogwerker 3